Anouk Beauty Centre

Voor huidverbeteringen door schoonheidsbehandelingen,   heerlijke massages & beauty musthaves

De Schoonheidssalon

Wie ben ik

Anouk Beauty Centre is een schoonheidssalon aan huis. Ik ben gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en ik werk geheel zelfstandig in mijn salon.

Bij Anouk Beauty Centre staan de klanten altijd centraal. Heeft u vragen of wilt u graag iets anders proberen, dan kijk ik altijd naar wat het beste is voor uw huid en bespreek ik samen met u een behandelplan.

Anouk Beauty Centre werkt met de producten van het merk Malu Wilz.

Ik heb trainingen gevolgd bij de leverancier van deze producten en kan met recht zeggen dat de producten van Malu Wilz een meerwaarde kunnen betekenen voor uw huid.

Bij elke behandeling krijgt u een gratis thuisadvies en een behandelplan.

Eigenaresse Anouk Beauty Centre

Mijn naam is Anouk Paans en ik ben afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Ik ben de eigenaresse van Anouk Beauty Centre. Na mijn studie heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd om mijn aanbod en kennis te kunnen verbreden. Het resultaat is nu mijn eigen schoonheidssalon. 

Momenteel combineer ik mijn werkzaamheden als schoonheidsspecialiste nog met een andere baan. Mijn doel is om dit te kunnen omzetten naar fulltime werken in de salon.

Werken in de salon doe ik met veel plezier en ik kan dan ook zeggen, dat dit mijn passie is. Het geeft mij een goed gevoel als de klant tevreden, stralend en ontspannen de salon verlaat.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram